Flere Wall Street-eksperter mener at Bitcoin kan overgå gull

Bitcoin har ødelagt all-time høy prispinne allerede denne uken og ønsker nå i det minste å stabilisere prisen over $ 18 500-nivået. Med eiendelen som har lagt betydelige gevinster i løpet av den siste måneden, tar eksperter det nå på alvor og kan se at det blir den globale reservevalutaen – fortrenger gull.

Gullens dager er muligens nummererte

Tidligere denne uken rapporterte finansnyhetskilden Bloomberg at flere hjørner av Wall Street har diskutert Bitcoins sannsynlighet for å fortrenge gull som den globale reserveaktiva. Nyhetsmediet forklarte at mange investorer setter spørsmålstegn ved Bitcoin Revolution levedyktighet, spesielt med tanke på at eiendelen forblir ustabil. Imidlertid kan investorer også begynne å flytte deler av formuen sin til eiendelen, noe som markerer begynnelsen på et diversifiseringstrykk.

Jean-Marc Bonnefous, en kryptoinvestor med Wall Street-erfaring, fortalte Bloomberg at gull hadde sine glansdager flere tiår tilbake. Tidene endres imidlertid, og flere investorer forstår dette.

Bloomberg bemerket også at flere tradisjonelle økonomistatistikker hadde vist en forkjærlighet for Bitcoin. Kryptoindustrien har allerede fått med seg bemerkelsesverdige milliardærinvestorer som Stanley Druckenmiller og Paul Tudor Jones.

Den siste institusjonen som vurderer et Bitcoin-trekk er Guggenheim Partners LLC, et investerings- og rådgivningsfirma med over 250 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning. Som Bloomberg rapporterte på søndag, forbeholdt firmaet seg retten til å investere deler av sitt Macro Opportunities Fund – en krigskiste på 5,3 milliarder dollar med fokus på rentepapirer og aksjepapirer – i Grayscales Bitcoin Investment Trust.

Bloomberg rapporterte ikke om hvor mye selskapet planlegger å investere, selv om det er alle muligheter for at det kan ponnere opp over 500 millioner dollar.

Flyttingen har begynt

Sitering av data fra JPMorgan selger familiefondskontorer også andeler av sine gullbørsfond for Bitcoin. Investeringsgiganten påpekte angivelig at gullstøttede midler har falt 93 tonn siden 6. november. På baksiden har Grayscales Bitcoin-tillit doblet seg i dollar siden august.

James Butterfill, en investeringsstrateg i CoinShares, fortalte nyhetskilden:

“Bitcoin etablerer seg som en troverdig butikk med verdi. Dette er spesielt tiltalende i løpet av denne tiden med enestående løs pengepolitikk. Av disse grunner sammenligner investorer det naturlig nok med gull. ”

Mens Wall Street ser ut til å komme til festen, har mange i Bitcoin-rommet i lang tid snakket om eiendelens potensial for å tilbringe gull. Midt i dagens møte har de forsterket stemmene.

Tidligere denne uken fortalte Cameron og Tyler Winklevoss, Gemini-stiftelsens medstiftere, CNBC at Bitcoins møte kunne sette grunnlaget for en eventuell rispinne på $ 500.000.

Tvillingene forklarte at mens den nye heltiden er en imponerende bragd, ser den ledende kryptovalutaen tilstrømning av investorer, hvorav mange ønsker å sikre seg mot inflasjon. Denne tilstrømningen kan sette tempoet for en asymmetrisk avkastning i området 25 til 40 ganger. Hvis det skjer, kan Bitcoin slå $ 500 000 og oppnå en høyere markedsverdi enn gull.

Dieser Beitrag wurde unter Bild, rapporterte veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.